Vacatures

Welzijn Ouderen Boxmeer

Welzijn Ouderen Boxmeer zoekt per direct een enthousiaste en gedreven Yoga docent
(ZZP).

Welzijn Ouderen Boxmeer zoekt per 1 januari 2025 een enthousiaste en gedreven Yoga docent (ZZP)

Welzijn Ouderen Boxmeer verzorgt activiteiten die gericht zijn op het welzijn van ouderen in 11 kernen, waaronder Yoga. Yoga wordt door veel ouderen als zeer heilzaam ervaren.

De Yoga docent die we zoeken zet zich in voor het geven van Yoga les (Hatha Yoga) aan 3 of 4 groepen ouderen in Overloon en een groep in Vierlingsbeek. Elke groep heeft 1 uur les per week.

We verwachten van je dat je een veilige en ondersteunende omgeving creëert waarin je de deelnemers begeleidt bij het uitvoeren van de verschillende Yoga-houdingen en hen aanmoedigt naar hun lichaam te luisteren en hun eigen grenzen te respecteren. Je houdt
daarbij rekening met de individuele fysieke mogelijkheden en uitdagingen van de deelnemers.

Op dit moment vinden de Yogalessen plaats op de dinsdag gedurende de dag en op de woensdagavond, maar indien gewenst, is hier overleg over mogelijk.

Betaling: Je krijgt een ZZP contract voor 38 uur per jaar. We bieden een vast tarief per uur en reiskostenvergoeding zoals vastgesteld door Welzijn Ouderen Land van Cuijk.

Voor meer informatie over Welzijn Ouderen Boxmeer: www.welzijnouderenboxmeer.nl

Voor meer informatie over de functie, neem contact op met:
hans.mennen@welzijnouderenboxmeer.nl en/of aria.merkestein@welzijnouderenboxmeer.nl
Ben je geïnteresseerd in deze functie, stuur dan een korte motivatiebrief en cv naar: secretaris@welzijnouderenboxmeer.nl

Vacature penningmeester Welzijn Ouderen Boxmeer

Binnen het bestuur van Welzijn Ouderen Boxmeer is per 01 januari 2025 de functie van penningmeester vacant. Wij zijn op zoek naar een enthousiast medebestuurslid die het financieel beheer voert van de stichting. Hij/zij werkt samen met het team administratie waarin een financieel-/vrijwilligers en deelnemersadministrateur zitting hebben.

De penningmeester is tevens eindverantwoordelijk voor de dienst maaltijdvoorziening, het afsluiten en beheer van contracten met docenten,
accommodaties en verzekeringen. Verder stelt de penningmeester de jaarbegroting en financieel jaarverslag op. Fiscale en juridische zaken worden tevens door de penningmeester afgehandeld.

Welzijn Ouderen Boxmeer participeert in het bestuur van Welzijn Ouderen Land van Cuijk. De penningmeesters van de vijf participerende welzijnsouderenorganisaties zijn collega’s. Onder leiding van de penningmeester van Welzijn Ouderen Land van
Cuijk wordt een jaarbegroting opgesteld ten behoeve van de gemeente. Opgebouwd vanuit de begrotingen van de vijf welzijnsorganisaties.Mocht u meer informatie willen en/of mocht u deze uitdaging aan willen gaan neem dan contact op met Jan Jacobs, voorzitter Welzijn Ouderen Boxmeer. E-mail voozitter@welzijnouderenboxmeer.nl of telefonisch 06-13723009.

GEZOCHT: 

Bezorgers-vrijwilligers voor Tafeltje Dekje

Ca. 1 keer per 6-7 weken 7 dagen bezorgen

Ca. 1,5 uur per dag tussen 11.30u en 12.30u

Voor aanmelden of informatie: Henk de Vlam  06 45025119  

Hulpdienst Boxmeer zoekt enthousiaste vrijwilligers.

Wij zoeken jou!

  • Vind je het leuk om andere mensen te ontmoeten?
  • Wil je je graag inzetten om andere te helpen? Ja? Dan zoeken we jou.

Wij bieden mensen die geen mogelijkheid hebben in hun eigen netwerk vervoer naar bijvoorbeeld huisarts, ziekenhuis of fysio. Soms verrichten we ook kleine lichte klusjes in en om het huis, doen we boodschappen met of zonder cliënt maar vervoer is onze hoofdzaak. De cliënt betaalt de kilometervergoeding en de parkeerkosten direct aan de vrijwilliger.

Heb je vragen? Wil je vrijwilliger worden?

Neem dan contact op met een van onze coördinatoren.
We zijn op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 en 11.30 uur op telefoonnummer 0485 – 792010.

Ga naar de inhoud